кадър БНТ  Редактор: Бойко Рашков е лъжицата катран в супата на служебното

...
кадър БНТ  Редактор: Бойко Рашков е лъжицата катран в супата на служебното
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Бойко Рашков е лъжицата катран в хубавата супа на служебното правителство

кадър БНТ  

Редактор: 

Бойко Рашков е лъжицата катран в супата на служебното държавно управление, а супата е добра, това сподели в студиото на „ Още от деня ” по Българска национална телевизия социологът Андрей Райчев. Той разяснява, че вътрешният министър  трябва да е по принцип безмълвна фигура, а Рашков е вземал „ половината шоу ” на кабинета. „ Министърът на вътрешните работи работи с обстоятелства ”, сподели Райчев и добави, че думите за това, че някой ще яде човешко месо са несериозни, изключително като не се споделя кой го е споделил.

Според социолога цялата система за вътрешна сигурност „ плаче за промяна ”, тъй като и подчинените на министъра не се държат по-добре. „ Те нямат боязън божи, би трябвало да ги е боязън от нас ”, разяснява Райчев. Той сподели също, че абсурдът с подслушването ще се повтаря и в бъдеще, тъй като е най-лестния.

Андрей Райчев предвижда, че борбата на идващите избори ще е сред „ ИТН ” и ГЕРБ и е без предупреден резултат. Той предизвести, че партията на Васил Божков може да сервира изненада. Според социолога при анкетите никой не признава, че ще гласоподава за нея, тъй като не е влиятелно и по този начин не е ясно каква е действителната ѝ поддръжка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР